Un azil în care erau internate persoane vârstnice şi care funcţiona ilegal, în documente spaţiul de cazare fiind prezentat drept pensiune, a fost descoperit la Pietroşani, în judeţul Teleorman. Cazul a fost preluat de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, care au anunţat şi celelalte instituţii care au atribuţii în astfel de situaţii. Cei 17 bătrâni internaţi acolo au fost preluaţi de autorităţi şi duşi la unităţi medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La  data de 13 iulie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Teleorman, Poliţiei oraşului Zimnicea şi Secţiei nr. 12 Poliţie Rurală Zimnicea au descins la un imobil situat în comuna Pietroşani, judeţul Teleorman. În urma verificărilor, în imobilul respectiv, au fost găsite  17 persoane în vârstă şi cu handicap, care funcţiona sub forma unei pensiuni”, transmite, joi seară, Poliţia judeţeană Teleorman. 
 
Verificările făcute de anchetatori au arătat că imobilul în care erau cazaţi vârstnicii aparţine unei femei, de 47 de ani, din localitatea Pietroşani şi, conform documentelor, este sediul unei societăţi comerciale, care a fost înfiinţată în luna septembrie a anului trecut şi are ca obiect servicii de cazare.
 
Persoanele găsite în centrul ilegal au fost transportate la unităţi medicale, fiind contactate şi rudele acestora. Firma respectivă a fost amendată cu 12.000 de lei.
 
Poliţiştii au deschis un dosar penal, pentru exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi şi evaziune fiscală şi, în plus, au sesizat şi celelalte instituţii cu atribuţii de control, pentru a face verificări fiecare, conform competenţei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.