Telecabina de la Cetatea Deva va fi oprită, luni, 10 mai, pentru revizie tehnică, iar turiştii pot ajunge la Cetate la pas, pe trei trasee diferite. Începând de marţi, 11 mai, telecabina va funcţiona între orele 9.00 - 21.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Revizie tehnică lunară la Telecabina de la Cetatea Deva – 10 mai  2021. Telecabina care facilitează accesul pe Cetatea Deva va fi oprită luni, 10 mai 2021, pentru efectuarea reviziei tehnice lunare obligatorii, potrivit reprezentanţilor Serviciului Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală Deva care administrează monumentul istoric”, transmite Primăria Deva, vineri, într-un comunicat de presă. 
 
Cei care doresc să ajungă la Cetatea Deva vor putea parcurge, la pas, trei trasee semnalizate cu indicatoare.
 
Traseul nr. 1- din spatele restaurantului de la Poalele Cetăţii până la Poarta 1, timp de mers: aproximativ 45 de minute
Traseul nr. 2 – de la intrarea în tunel (partea dreaptă) până la Poarta 1, timp de mers: aproximativ 40 de minute
Traseul nr. 3 – din faţa tunelului (partea stângă) până la Poarta 1, timp de mers: aproximativ 30 de minute
 
Începând de marţi, 11 mai 2021, telecabina va funcţiona între orele 9:00 şi 21:00.
 
La călătoria cu Telecabina precum şi în spaţiul public deschis, pasagerii sunt rugaţi să respecte toate regulile şi măsurile instituite la nivel naţional pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID – 19.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.