Telecabina de la Cetatea Deva va intra în revizie tehnică, luni, anunţă reprezentanţii Primăriei Deva. Turiştii care doresc să urce la Cetate în timpul reviziei telecabinei au la dispoziţie trei trasee care sunt semnalizate cu indicatoare, iar cel mai lung dintre ele se poate parcurge în 45 de minute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Primăria oraşului Deva anunţă, într-un comunicat de presă de joi, că telecabina care facilitează accesul pe Cetatea Deva va fi oprită luni, 8 februarie, pentru revizia tehnică lunară obligatorie.
 
Turiştii care doresc să viziteze Cetatea Deva în această zi o pot face la pas, pe la Poarta 1, alegând unul dintre cele trei trasee care sunt semnalizate cu indicatoare.
 
Traseul numărul unu porneşte din spatele restaurantului de la Poalele Cetăţii până la Poarta 1, timp de mers: aproximativ 45 de minute.
 
Traseul numărul doi porneşte de la intrarea în tunel (partea dreaptă) până la Poarta 1, timp de mers: aproximativ 40 de minute.
 
Traseul numărul trei porneşte din faţa tunelului (partea stângă) până la Poarta 1, timp de mers: aproximativ 30 de minute.
 
Monumentul istoric poate fi vizitat zilnic, între orele 8:00-20:00.
 
Începând de marţi, telecabina va funcţiona după programul normal, între orele 8:00 şi 20:00.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.