Tânărul de 16 ani din Timişoara care a fost depistat cu coronavirus şi a fost internat la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara a fost externat după două teste negative consecutive. Acesta va rămâne, totuşi, izolat la domiciliu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În această după-amiază, tânărul de 16 ani a fost externat din Spitalul de Boli Infecţioase si Pneumoftiziologie Dr.Victor Babeş Timişoara, după două teste consecutive negative. Menţionăm faptul că testele au fost efectuate în data de 06.03.2020 şi astăzi 07.03.2020, la o distanţă de 24 de ore. Pacientul este considerat vindecat”, se arată într-un comunicat de presă, de sâmbătă, al Direcţiei de Sănătate Publică Timiş
 
Băiatul a fost transportat la domiciliu cu Ambulanţa şi i s-a pus la dispoziţie o camera separată de restul familiei.
 
Direcţia de Sănătate Publică Timiş a solicitat sprijinul Inspectoratului Pentru Situaţii de Urgenţă “Banat” al Judeţului Timiş pentru asigurarea suportului logistic.
Adolescuentul este a patra persoana vindecată de coronavirus. Alţi doi colegi ai baiatului au fost diagnosticaţi.
Bilanţul celor infectaţi cu coronavirus a ajuns la 12, iar al celor vindecaţi şi externaţi, la patru persoane.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.