Cele două persoane din judeţul Prahova suspectate că ar fi fost infectate cu coronavirus nu au contractat COVID - 19, arată analizele de laborator, dar cei doi rămân internaţi în spital până când un nou set de analize va fi gata.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Analizele de laborator infirmă prezenţa COVID - 19 în cazul unui bărbat şi al unei tinere din judeţul Prahova, internaţi la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti după ce au prezentat simptome specifice infectării cu coronavirus. 
 
Potrivit directorului executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Prahova, Dan Ioniţă, cei doi pacienţi rămân internaţi şi, conform protocoalelor medicale, le vor fi recoltate probe pentru noi analize.
 
Autorităţile din Prahova au anunţat, joi, că două persoane din judeţul Prahova se află internate cu suspiciunea că ar fi contractat coronavirus. Unul dintre pacienţi, o tânără de 19 ani, a călătorit recent în Italia. 
 
Vineri, aproximativ 270 de persoane din judeţul Prahova se află în izolare la domiciliu. De asemenea, autorităţile au decis închiderea unei şcoli din municipiul Câmpina, unde este elevă tânăra de 19 ani internată la Spitalul Judeţean Ploieşti.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.