O femeie din Bucureşti, recent întoarsă din Italia şi care acuză dureri de gât, a fost transportată, duminică seară, la Institutul ”Matei Balş” din Bucureşti, unde se va stabili dacă a fost sau nu infectată cu noul coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”O femeie care s-a întors din Italia şi acuză durere în gât a fost transportată la Spitalul Matei Balş din Bucureşti. Pacientul a fost transportat cu un echipaj SMURD pentru a fi testată cu în vederea stabilirii dacă a fost infectată cu noul tip de coronavirus”, a transmis, duminică seară, Grupul de Comunicare Strategică.

Suesa citată a precizat că, deocamdată,femeia nu este confirmată ca fiind purtătoare a virusului, ci se fac verificări pentru a se stabili acest lucru, având în vedere simptomele prezentate şi zona din care a revenit în ţară.

În Bucureşti au fost deja confirmate două cazuri de infectare cu COVID-19.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.