În noaptea de Revelion, la ora 22.45, Poliţia Oraşului Vicovu de Sus a fost sesizaţi prin SNUAU 112, de către o femeie de 36 ani cu privire la faptul că soţul său provoacă scandal la locuinţa de domiciliu şi că a lovit-o, după ce acesta consumase alcool. În urma agresiunii femeia nu a dorit intervenţia unui echipaj medical şi nu a formulat plângere penală împotriva soţului ei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„S-a constatat că la data de 31.12.2022, ora 21:00, în timp ce se afla la locuinţa de domiciliu din com./sat Straja, jud. Suceava, pe fondul unui conflict spontan generat de consumul de alcool, soţul femeii de 36 ani a ameninţat-o cu acte de violenţă şi a lovit-o. S-a procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului, iar prin prisma răspunsurilor oferite a rezultat faptul că există risc iminent asupra vieţii, sănătăţii şi integrităţii corporale a persoanei vătămate, aşadar, în cauză s-a procedat la emiterea ordinului de protecţie provizoriu împotriva bărbatului, pe o perioadă de 5 zile”, arată comunicatul de presă al IPJ Suceava.

Conform sursei citate, împotriva bărbatului a fost dispusă ca măsură de protecţie părăsirea temporară a locuinţei din com. Straja, jud. Suceava şi păstrarea unei distanţe minime de 100 de metri faţă de persoana vătămată şi faţă de imobilul de domiciliu din com. Straja.

Ordinul de protecţie a fost adus la cunoştinţa agresorului, acesta părăsind imobilul din com. Straja, jud. Suceava.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.