Poliţiştii din Suceava au făcut percheziţii la domiciliile unor persoane fizice, dar şi la sediile şi depozitele unor firme suspectate că puneau pe piaţă obiecte de îmbrăcăminte şi încălţăminte falsificate, purtând numele unor branduri celebre. Peste o sută de perechi de încălţăminte şi zeci de articole de îmbrăcăminte, cu o valoare estimată la peste 50.000 de lei, au fost ridicate pentru cercetări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Dosarul penal vizează infracţiuni de punere în circulaţie de produse purtând mărci înregistrate fără acordul titularului mărcii, iar în cadrul anchetei poliţiştii  Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din Suceava, au făcut, vineri, cinci percheziţii domiciliare în oraşului Gura Humorului. Descinderile au avut loc la locuinţele unor persoane, la puncte de lucru ale unor agenţi economici şi la imobilele unde existau informaţii că s-ar afla depozitate bunuri susceptibile a fi contrafăcute şi comercializate ilegal. 
„Au fost percheziţionate 5 imobile şi 3 autoturisme şi au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor un număr de 117 perechi pantofi sport, inscripţionate cu mărci de prestigiu, înregistrate şi protejate pe teritoriul României, precum şi cantitatea totală de 20 articole de îmbrăcăminte, având inscripţionate mărci înregistrate şi protejate pe teritoriul României, produse susceptibile de a fi contrafăcute şi în legătură cu săvârşirea faptei pentru care s-a început urmărirea penală. Valoarea estimativă a produselor ridicate este în sumă de aproximativ 50.000 lei”, se arată într-un comunicat dat publicităţii sâmbătă de Poliţia Suceava. 
Anchetatorii au, în acest dosar şi alte mijloace de probă care urmează a fi administrate pentru dovedirea întregii activităţi infracţionale.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.