Subsolul Muzeului Oltenia din municipiul Craiova a fost inundat, duminică seară, în urma ploilor torenţiale, pompierii fiind solicitaţi să intervină pentru evacuarea apei, transmite ISU Dolj. ŞI în Teleorman, pompierii au intervenit în oraşele Turnu Măgurele şi Roşiorii de Vede, unde furtuna a făcut pagube. În Roşiorii de Vede un copac a căzut pe cablurile electrice din zona Gării de Nord.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Subsolul Muzeului Oltenia din municipiul Craiova a fost inundat, duminică seară, în urma ploilor torenţiale, pompierii fiind solicitaţi să intervină pentru evacuarea apei, transmite ISU Dolj. 
 
Tot la Craiova, pompierii au intervenit, duminică seară, pentru evacuarea apei din curţi sau anexe gospodăreşti de pe 13 străzi printre obiectivele afectate de inundaţii se numără o policlinică medicală de pe strada Caracal, unde casa liftului s-a inundat şi subsolul unui restaurant de pe strada Împăratul Traian.
 
Pe strada Rovine un copac a căzut peste un autoturism, iar a Calafat o curte a fost inundată pe strada Tudor Vladimirescu.
 
Pompierii din Teleorman au intervenit duminică seară, în oraşele Turnu Măgurele şi Roşiorii de Vede, unde furtuna a făcut pagube. 
 
În municipiul Roşiorii de Vede un copac a căzut pe cablurile electrice din zona Gării de Nord. La faţa locului a acţionat o echipă a companiei de electricitate şi un echipaj de la Detaşamentul Roşiori pentru degajare. Nu a fost înregistrate victime.
 
La ieşirea din Turnu Măgurele, pe DN 52, un copac a căzut peste un autoturism fără a provoca victime.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.