Subprefectul judeţului Timiş Mircea Băcală a anunţat că trei dintre cele şapte noi fluxuri de vaccinare care vor fi deschise în judeţ vor fi dedicate exclusiv cadrelor didactice. Patru fluxuri vor fi deschise la Timişoara, două la Lugoj şi unul la Jimbolia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Subprefectul judeţului Timiş Mircea Băcală a declarat pentru News.ro că în cadrul unei şedinţe a Nucleului Judeţean de Vaccinare împotriva COVID-19 s-a decis deschiderea a şapte noi fluxuri în judeţul Timiş.
 
Patru dintre acestea vor fi deschise la ISHO (un complex rezidenţial din Timişoara aflat în apropiere de centrul oraşului), dintre care două vor fi dedicate personalului din învăţământ şi alte două vor fi dedicate comunităţii.
 
Alte două fluxuri vor fi deschise la Lugoj, la Spitalul Municipal şi la Sala Sporturilor. Un flux va fi dedicat personalului din educaţie, cel de-al doilea - comunităţii.
 
Un alt flux va fi deschis în oraşul Jimbolia, iar acesta va fi dedicat exclusiv comunităţii.
 
Cele şapte noi fluxuri de vaccinare împotriva COVID-19 vor fi funcţionale din 8 februarie, iar cei care doresc să se înscrie la vaccinare în aceste centre o vor putea face din 6 februarie.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.