Studenţii Universităţii Tehnice Cluj Napoca susţin examenele online pentru semestrul al ll-lea după semnarea unei ”declaraţii de onestitate” prin care îşi asumă că nu vor folosi alte resurse decât cele permise şi că se va baza pe proăpriile cunoştinţe şi abilităţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În calitate de student al Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca mă angajez să susţin acest examen în deplină onestitate, bazându-mă pe propriile cunoştinţe şi abilităţi. Nu voi folosi alte resurse decât cele permise de către profesor şi nu mă voi consulta cu alte persoane în timpul examenului. Mă angajez să respect „Codul universitar al drepturilor şi obligaţiilor studentului din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca”, este textul Declaraţiei de onestitate pentru evaluări online care trebuie asumată de studenţi.

Conform deciziei din 28 aprilie a Consiliului de Administraţie al Universităţii, prezenţa la examen presupune completarea ²Declaraţiei de onestitate pentru evaluări online² de către studenţi, care va fi trimisă titularului de curs.

Informaţia a fost difuzată iniţial de Gazeta de Cluj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.