Staţia de plecare a telegondolei care urcă din Sinaia către Cita 1400 din Masivul Bucegi este arhiplină, joi, numărul turiştilor care vor să urce pe munte şi care îşi lasă autoturismele în parcarea de la telegondolă fiind foarte mare. În aceste condiţii, administratorii instalaţiei de transport pe cablu recomandă, pentru a doua zi la rând, celor care merg la telegondolă să folosească autobuzul sau taxiul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Locurile de parcare din staţia de plecare a telegondolei Sinaia s-au ocupat încă de dimineaţă, parcarea fiind plină puţin după ora 9:00. 
 
”Încercaţi, vă rugăm, alte opţiuni: taxi sau autobuz” le-au transmis turiştilor, pe Facebook, administratorii telegondolei Sinaia.
Este pentru a doua zi consecutiv când zona de plecare a telegondolei este supraaglomerată din cauza numărului mare de autoturisme parcate. 
 
Miercuri, oficialii firmei Consiliului Local Sinaia care administrează mijloacele de transport pe cablu din staţiune au transmis, la un moment dat, că „statiunea este la supracapacitate, aglomeraţie peste tot”, iar în acest context „.autobuzele nu mai pot ajunge la Gondolă, capăt de linie, Piaţeta Foişor”.
 
Pe domeniul schiabil al staţiunii sunt amenajate şi deschise pârtiile Lăptici 1, Lăptici 2, Valea Soarelui 1, Valea Soarelui 2, Varianta, Călugărul 1, Călugărul 2, Începători deservită de banda de la Cota 2000 şi Gondolă deservită de babyski Cota 1000.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.