Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunţă că, dacă ritmul lucrărilor nu va fi afectat de condiţiile meteorologice, tronsonul de autostradă Cheţani-Câmpia Turzii ar putea fi dat în folosinţă la finalul acestui an. ”Lucrările merg într-un ritm foarte bun şi de aia suntem optimişti că până la sfârşitul anului putem să dăm în circulaţie, dacă şi vremea e una potrivită lucrărilor”, afirmă Grindeanu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Termenele pe care le-am auzit de la constructor, am văzut toată lucrarea, de la un capăt la altul, ar putea fi sfârşitul acestui an când să fie finalizată această lucrare. Ştiţi foarte bine, ea a început prin 2016-2017, din păcate nu a mers în ritmul dorit, s-a reziliat contractul, iar anul trecut în toamnă, undeva în octombrie-noiembrie, a fost preluat contractul de această nouă asociere de companii care (...) face treabă, deci lucrările merg într-un ritm foarte bun şi de aia suntem optimişti că până la sfârşitul anului putem să dăm în circulaţie, dacă şi vremea e una potrivită lucrărilor, să nu plouă foarte mult, pentru că atunci ritmul va fi unul mai scăzut. Sunt mulţumit de ce am văzut aici”, a declarat, miercuri, Sorin Grindeanu, aflat în vizită pe şantierul autostrăzii Cheţani-Câmpia Turzii.
 
Ministrul Transporturilor i-a felicitat pe constructori, spunând că pe şantier ”se face treabă bună”.
 
El a susţinut că inclusiv factorii locali de decizie din administraţia locală i-au transmis că sunt mulţumiţi de modul în care constructorul de pe acest tronson lucrează.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.