Comisia de Disciplină a Companiei de Transport Public (CTP) din Iaşi a decis desfacerea contractului de muncă în cazul unui şofer de autobuz care a afişat mesaje anti-vaccinare pe parbrizul mijlocului de transport pe care îl conducea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Directorul CTP Iaşi Cristian Stoica a declarat, marţi, că şoferul respectiv a fost atenţionat că gestul său nu corespunde regulilor companiei, dar cu toate acestea timp de trei zile el a ieşit la stradă cu inscripţiile respective pe parbrizul autobuzului.
 
Pe afişe se putea citi ”Copiii noştri nu-s cobaii voştri!” şi ”Nu vă vaccinaţi, o să regretaţi!”.
 
”Comisia de disciplină a analizat faptele şoferului şi a decis desfacerea contractului de muncă. Nu este vorba aici de mesajul în sine, ci de faptul că nici un angajat nu are voie să afişeze mesaje neautorizate în mijloacele de transport”, a afirmat directorul CTP Iaşi, Cristian Stoica.
 
Reprezentanţii companiei locale de transport susţin că după ce i s-a atras prima dată atenţia, a doua zi şoferul a plecat din garaj fără acele mesaje, dar că le-a lipit pe traseu pe parbrizul mijlocului de transport.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.