Poliţiştii Biroului Autostrăzi au depistat, sâmbătă, pe A3 un şofer care avea permisul suspendat şi în cazul căruia tetele rapide au indicat prezenţa a două substanţe psihoactive în organism. Bărbatul în vârstă de 36 de ani a fost reţinut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Şoferul, care are dreptul de conduce pe drumurile publice suspendat, a fost oprit în trafic sâmbătă, la kilometrul 21 al autostrăzii A3, Bucureşti – Ploieşti. El se îndrepta către Ploieşti şi a fost tras pe dreapta de către poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrăzi A3, în timpul unei acţiuni al cărei scop este prevenirea cauzelor generatoare de accidente rutiere.   
„În urma verificărilor efectuate poliţiştii rutieri au constatat că bărbatul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce. Bărbatul respectiv a fost testat cu aparatul din dotare, context în care, au rezultat indicii cu privire la prezenţa în organism a 2 substanţe psihoactive. Întrucât aceasta nu prezintă probă în cadrul dosarului penal, bărbatul a fost condus la un spital, pentru prelevarea de mostre biologice. În urma probatoriului administrat, poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A3 au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de bărbatul de 36 de ani”, informează reprezentanţii Poliţiei judeţene Ilfov. 
Duminică, bărbatul va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.
Poliţiştii Biroului Autostrăzi A3 continuă cercetările în cadrul  unui dosaru penal care vizează infracţiuni de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul având suspendată exercitarea dreptului de a conduce şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.