Sindicaliştii din Educaţie îi cer preşedintelui Klaus Iohannis o întâlnire în perioada următoare ”pentru a discuta problemele stringente”. ”Florin Cîţu a tratat cu indiferenţă solicitările de dialog, în vederea discutării şi identificării celor mai bune soluţii pentru rezolvarea problemelor stringente ale sistemului”, au transmis sindicaliştii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ, Federaţia Sindicatelor din Educaţie „”Haret” şi Federaţia Naţională Sindicală ”Alma Mater” au transmis, sâmbătă o solicitare preşedintelui Klaus Iohannis, ”în numele celor peste 300.000 de salariaţi din învăţământ ale căror drepturi şi interese le reprezintă”. 
 
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
”Vă adresăm rugămintea de a stabili o întâlnire în perioada imediat următoare, pentru a discuta problemele existente în sistemul de învăţământ, a căror rezolvare se impune cu celeritate. Ne adresăm domniei voastre în calitate de mediator între stat şi societate, întrucât, de la învestirea Guvernului Cîţu şi până în prezent, domnul prim-ministru Florin Vasile Cîţu a tratat cu indiferenţă solicitările noastre de dialog, în vederea discutării şi identificării celor ai bune soluţii pentru rezolvarea problemelor stringente ale sistemului şi ale salariaţilor săi, refuzând orice întrevedere cu reprezentanţii federaţiilor sindicale reprezentative din Educaţie”, au transmis sindicaliştii. 
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.