Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că, miercuri, au început început lucrările de punere în siguranţă în zona tasării apărute pe Autostrada A1, sensul Sibiu - Sebeş. Reparaţiile vor dura pânî sâmbătă, fiind închise benzile 1 şi 2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Au început lucrările de punere în siguranţă în zona tasării apărute la kilometrul 276 (zona Aciliu) pe Autostrada A1 pe sensul Sibiu - Sebeş. Reparaţiile se vor desfăşura până sâmbătă şi presupun închiderea circulaţiei pe banda 1 şi 2”, a anunţat, miercuri, CNAIR.

Sursa citată a precizat că lucrările au caracter provizoriu, urmând ca DRDP Braşov să lanseze o procedură de achiziţie publică pentru consolidarea permanentă a corpului autostrăzii.

La începutul lunii octombrie, la kilometrul 276 s-a produs o tasare, astfel că au fost instituite restricţii temporare de circulaţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.