Vicepremierul Sevil Shhaideh a declarat, joi, la Galaţi, că una dintre priorităţile majore asumate de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene este creşterea absorbţiei fondurilor europene, astfel încât până la sfârşitul anului, România să reuşească să atragă de la Comisia Europeană 5,2 miliarde de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"O prioritate majoră pe care am prezentat-o autorităţilor locale este creşterea absorbţiei fondurilor europene. Am prezentat calendarul şi măsurile pe care ministerul nostru şi le asumă astfel încât, la 31 decembrie 2017, România să reuşească să ramburseze de la Comisia Europeană 5,2 miliarde de euro”, a declarat, într-o conferinţă de presă, Sevil Shhaideh.

Vicepremierul a participat, joi, la Galaţi, la o întâlnire cu reprezentanţii autorităţilor publice locale din judeţul Galaţi şi ai altor instituţii publice interesate de accesarea proiectelor cu finanţare nerambursabilă în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală şi în cadrul programelor de finanţare ale Uniunii Europene.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.