O shaorma gigant fost pregătită, duminică, în ultima zi a Zilelor oraşului Ploieşti, eveniment care marchează 520 de ani de atestare documentară a Ploieştiului. Preparatul, la care au contribuit doi bucătari profesionişti, a fost împărţit primilor 520 de ploieşteni care au vrut să o deguste.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Shaorma gigant pregătită duminică la Ploieşti a măsurat 125 de metri lungime. 
 
”Gurmanzii ploieşteni au avut, astăzi, o mega surpriză la Zilele Municipiului Ploieşti 2023! O shaorma gigant a fost realizată special, în zona street food, pentru a marca acest eveniment.  Deoarece anul acesta se împlinesc 520 de ani de atestare documentară a Ploieştiului, primii 520 de ploieşteni au putut degusta gratuit din savurosul preparat culinar”, anunţă Primăria Ploieşti, organizatorul evenimentului Zilele oraşului Ploieşti.
 
O echipă de bucătari coordonată de doi profesionişti a lucrat la prepararea shaormei. La realizarea preparatului, bucătarii au folosit 100 de kilograme de carne, 50 de kilograme de varză, 50 de kilograme de cartofi, 50 de kilograme ceapă şi tot atâtea de castraveţi, dar şi 50 sosuri speciale şi aproximativ 6 kilograme de mirodenii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.