Administraţia domeniului schiabil Sinaia anunţă luni după amiază că sezonul de schi a fost închis, deşi iniţial se anunţase că pârtiile rămân deschise până la finalul săptămânii. Decizia de a închide sezonul a fost luată pe fondul unor probleme tehnice la telegondolă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Ştim că v-am promis că sezonul de schi va rămâne deschis până duminică, 9 mai. Din păcate, nu ne putem onora promisiunea. Din cauza unor probleme tehnice la Gondola Sinaia, suntem nevoiţi să punem punct azi şi să încheiem acest sezon, pentru ca instalaţiile să intre în revizie generală”, anunţă, luni după amiază, pe Facebook, administratorii domeniului schiabil al staţiunii Sinaia. 
Aceştia adaugă că, din cauza temperaturilor ridicate din ultima perioadă, stratul de zăpadă şi calitatea acesteia „nu mai permit amenajarea corespunzătoare a pârtiilor”.
De altfel, problemele tehnice la gondola Sinaia au apărut încă de la orele prânzului, când vânzarea biletelor a fost sistată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.