Serviciul de Ambulanţă Bucureşti Ilfov a intervenit pentru salvarea vieţii unui japonez de aproximativ 50 de ani participant la Semimaratonul Bucureşti 2022. Bărbatul a intrat în stop cardio-respirator la finalul cursei de 21 de kilometri, imediat după ce a trecut linia de sosire.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"La finalul cursei de 21 de km, imediat după ce a trecut linia de sosire, un bărbat de naţionalitate japoneză de aproximativ 50 de ani a intrat în stop cardiorespirator. Echipajele SABIF care asigurau asistenţa medicală de urgenţă la maraton au intervenit şi l-au resuscitat, iar pacientul a fost diagnosticat cu edem pulmonar acut. Acesta a fost transportat imediat la cel mai apropiat spital de urgenţă din Capitală", anunţă Ministerul Sănătăţii.
Ambulanta Bucureşti Ilfov a participat la acest eveniment cu 4 echipaje de tip C cu medic şi 4 echipaje de tip B2 cu asistent medical.
În plus 9 echipe de sprijin formate din câte 2 voluntari asigură asistenţa medicală în cadrul maratonului care se desfăşoară în acest week-end în Bucureşti.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.