Senatul a adoptat miercuri, ca prim for sesizat, un proiect de lege care prevede transmiterea unor terenuri din administrarea Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu - Siseşti" - Institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Cartof şi Sfeclă de Zahăr Braşov - în cea a Consiliului Local al Municipiului Braşov, pentru a demara construirea unui spital de urgenţă în regiune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iniţiativa legislativă completează „art. 1, alin.(l) lit. a) din Legea nr.137/2011 privind transmiterea unor terenuri din domeniul public al statului şi din administrarea Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice 'Gheorghe lonescu-Siseşti' - Institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Cartof şi Sfeclă de Zahăr Brasov, judeţul Braşov cu sintagme care să permită construirea unor diverse construcţii de utilitate publică, pentru a demara construcţia spitalului de urgenţă de care judeţul Braşov şi întreaga regiune au urgent nevoie, având în vedere contextul epidemiei SARS-Cov-2”, arată expunerea de motive a proiectului.

Senatul este prim for sesizat, decizională fiind Camera Deputaţilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.