Conducerea Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorului - Regiunea Sud Muntenia anunţă că numeroşi clienţi din judeţul Prahova ai companiei SC Electrica Furnizare SA au reclamat că nu primesc de mai multe luni facturile pentru energia electrică pe care au consumat-o. ”Înţeleg dificultatea în care se află furnizorul în urma recentelor schimbări legislative, însă nu vom accepta ca persoanele vulnerabile să sufere şi mai mult şi să se regăsească într-o situaţie disperată, fără ieşire, având sume imense de achitat din urmă”, transmite comisarul şef de la Protecţia Consumatorului din această regiune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Un anunţ pentru toţi consumatorii din Prahova, şi nu numai, cei care nu au primit factura de la Electrica de luni bune şi care au reclamat, dar şi pentru cei care nu au reclamat, dar sunt la fel de îngrijoraţi. Comisariatul Regional Protecţia Consumatorului - Regiunea Sud Muntenia urmăreşte îndeaproape evoluţia situaţiei actuale şi poartă discuţii permanente cu conducerea Electrica, iar eu personal, în calitate de comisar şef al acestei regiuni, vreau sa mă asigur ca nimeni nu va avea de suferit. Înţeleg dificultatea în care se află furnizorul în urma recentelor schimbări legislative, însă nu vom accepta ca persoanele vulnerabile să sufere şi mai mult şi să se regăsească într-o situaţie disperată, fără ieşire, având sume imense de achitat din urmă”, transmite, vineri seară, pe Facebook, şeful Comisariatului Regional Protecţia Consumatorului - Regiunea Sud Muntenia, Ion Iordăchescu.
 
 
El a publicat, pe reţeaua de socializare, cea mai recentă adresă transmisă către conducerea Electrica, prin care comisarii de la Protecţia Consumatorului reamintesc furnizorului de electricitate că ”această situaţie nu mai poate continua şi că trebuie sa găsească o soluţie cât mai urgent posibil”.
 
Potrivit adresei făcute publice, ANPC solicită Electrica Furnizare SA să depună toate diligenţele pentru ca legislaţia care reglementează activitatea companiei să fie respectată ”întocmai şi la timp”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.