Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, afirmă că nu îl interesează dacă reprezentanţii firmelor pe care instituţia pe care o conduce le controlează sau amendează au sau nu „susţinere politică”. „De aceea am tot spus şi o repet: să pună mâna pe mop, nu pe telefon”, le transmite Constantinescu oamenilor controlaţi de comisarii ANPC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Îmi este, personal, perpendicular câţi dintre operatorii economici au sau nu susţinere financiară, politică sau de orice natură. Mă interesează foarte tare respectarea drepturilor consumatorilor şi legislaţiei. De aceea am tot spus şi o repet: să pună mâna pe mop, nu pe telefon”, a afirmat, joi, Horia Constantinescu.
El a spus că aceştia trebuie să-şi asume faptul că au contaminat cu bună ştiinţă, de exemplu apa, să-şi asume faptul că au pus la dispoziţia consumatorilor alimente congelate din sezoanele trecute, să-şi asume oricare dintre abaterile constatate de către inspectorii ANPC.
”Să renunţe la teza că desfăşurăm controale abuzive, pentru că fiecare dintre acestea a fost şi este susţinut de materiale foto sau video”, a conchis Constantinescu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.