Secţia de Oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Deva a intrat în carantină şi urmează să fie dezinfectată, după ce mai multe cadre medicale au fost depistate pozitiv cu coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat de presă, de miercuri seara, al Consiliului Judeţean Hunedoara, secţia de Oncologie a Spitalului Judeţean va fi dezinfectată.
 
”Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Deva a dispus intrarea în carantină a Secţiei de Oncologie după ce cadre medicale au fost depistate pozitiv la testul COVID-19. Potrivit managerului Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Deva, dr. Daniela Roşca, secţia a intrat în carantină şi urmează să se efectueze activitatea de dezinfecţie”, se arată în comunicat.
 
Potrivit managerului unităţii medicale, "atât pacienţii (13 la număr - unul se află în fază terminală), cât şi personalul medical din secţie, sunt asimptomatici. În prezent sunt efectuate testările COVID-19. Cadrele medicale depistate pozitiv nu şi-au desfăşurat activitatea la SJU Deva pe parcursul acestei săptămâni”.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.