Mai multe secţii ale unor spitale din judeţul Brăila, între care şi cea de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă, nu au avize sau autorizaţii de securitate la incendiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unei informări transmise de ISU Brăila, mai multe secţii de spitale din judeţ nu deţin avize de securitate la incendiu sau autorizaţii, între acestea aflându-se şi Pavilionul A - Secţia ATI – a SJU Brăila.

”Secţia nu este autorizată din punct de vedere al securităţii la incendiu, a fost emis aviz de securitate la incendiu în 2011, lucrările s-au finalizat în 2103, nu a fost făcută solicitarea de obţinere a autorizaţiei de securitate la incendiu. La celelalte secţii din Pavilionul A nu au fost efectuate modificări structurale care să impună obţinerea avizului/autorizării de securitate la incendiu", a transmis ISU Brăila.

De asemenea, la Spital de Urgenţă "Sf. Spiridon" – Pavilionul B – nu este autorizat din punct de vedere al securităţii la incendiu, aceasta suferind de la punerea în funcţiune până în prezent modificări structurale.

Totodată,Secţia Cardiologie – Pediatrie – Pavilionul E – nu este autorizată din punct de vedere al securităţii la incendiu.

"A  fost emis aviz de securitate la incendiu în 2012. Funcţionează fără autorizaţie de securitate la incendiu ca Secţie suport COVID", precizează reprezentanţii ISU Brăila.

Potrivit sursei citate, nici Spitalul Orăşenesc Făurei nu este autorizat din punct de vedere al securităţii la incendiu.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.