În perioada 7 mai - 7 august, la Timişoara va funcţiona primul centru de vaccinare de tip drive-thru, în parcarea unui centru comercial. Vaccinarea de va face cu serul de la Pfizer şi fără programare în prealabil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, convocat de prefectul Zoltan Nemeth, astăzi, în şedinţă desfăşurată online, a aprobat o hotărâre în baza căreia s-a decis schimbarea temporară a destinaţiei actuale a spaţiului parcare N1-P1, Calea Şagului nr. 100, din incinta Shopping City din municipiul Timisoara, în vederea înfiinţării unui  centrul de vaccinare de tip „drive through”, pentru perioada 07.05.2021-07.08.2021.”, transmite Prefectura Timiş.
 
Centrul de vaccinare de tip drive thru va funcţiona în parcarea etajată a centrului comercial de pe Calea Şagului, din Timişoara.
 
Imunizarea se va face cu serul de la Pfizer şi fără o programare prealabilă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.