Primarul interimar al Capitalei, Răzvan Sava, a cerut edililor de sector să nu înceapă investiţiile pentru modernizarea sau extinderea unor artere secundare fără să se coordoneze cu toţi deţinătorii de reţele de utilităţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Le-am cerut primarilor de sector să nu înceapă lucrările de refacere a străzilor secundare fără să se consulte şi cu reprezentanţii reţelelor de utilităţi. Trebuie să oprim risipa banului public, iar coordonarea cu reprezentanţii companiilor de utilităţi este un prim pas", a declarat primarul general interimar al Capitalei, după întâlnirea cu edilii de sector.

Sava a precizat că majoritatea primăriilor de sector şi-au aprobat bugetele locale, iar o componentă importantă o reprezintă refacerea şi modernizarea unor străzi secundare.

Primarul Capitalei a stabilit o nouă întâlnire cu primarii de sector şi cu reprezentanţii companiilor şi regiilor de utilităţi, săptămâna viitoare, pentru coordonarea eficientă a investiţiilor în infrastructura oraşului.

"Le voi cere şi reprezentanţilor companiilor de utilităţi să întocmească planul de investiţii pentru extinderi sau modernizări de reţele, până la sfârşitul lunii februarie. Dacă nu prezintă planul de investiţii în termenul solicitat, Primăria Capitalei nu va emite autorizaţiile de construire pentru lucrările ce nu au fost prevăzute în acest plan” a mai spus Sava, citat într-un comunicat de presă al municipalităţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.