Corpul fără viaţă al unui nou născut a fost descoperit, duminică după-amiază, în judeţul Satu Mare, pe un teren din apropierea unei comune. Poliţiştii au identificat-o, în scurt timp, pe mamă, fiind vorba despre o minoră în vârstă de 16 ani. Cazul a fost preluat de Parchet.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii au fost anunţaţi, duminică, în jurul orei 14.00, despre faptul că un nou-născut a fost găsit decedat, pe un teren situat în afara localităţii Turţ.
„Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă. La scurt timp, poliţiştii au identificat-o pe mama acestuia, fiind vorba despre o minoră de 16 ani, care a fost transportată la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate”, anunţă Poliţia judeţeană Satu Mare.
Ancheta în acest caz este condusă de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.