Şapte curse, două Tarom şi cinci Blue Air, înregistrează întârzieri miercuri pe aeroportul Henri Coandă, potrivit informaţiilor afişate pe site-ul aeroportului, dar niciuna nu este anulată din cauza ninsorii şi a poleiului, potrivit unui comunicat al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cursa Tarom cu cea mai mare întârziere ar fi trebuit să decoleze de pe Henri Coandă la ora 8:00, cu destinaţia Iaşi. A doua cursă Tarom, care vine dinspre Chişinău, ar trebui să aterizeze pe Henri Coandă la ora 10:45, dar ora estimată de sosire este 11:04.

O cursă Blue Air trebuia să decoleze la ora 8:55 cu destinaţia Bruxelles, alta la ora 9:00 cu destinaţia Londra, iar alta la 9:05 cu destinaţia Stuttgart.

A patra cursă Blue Air cu întârziere ar fi trebuit să plece de pe Henri Coandă la ora 9:05 către Beauvais (Franţa), iar a cincea, la aceeaşi oră, spre Torino.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) a anunţat că nicio cursă nu este anulată, dar traficul se desfăşoară în condiţii de iarnă.

”Nicio cursă nu este anulată pe Aeroportul Henri Coandă din cauza condiţiilor meteo. Unele zboruri pot înregistra întârzieri la decolare de până la o oră, determinate de degivrarea aeronavelor”, se arată într-un comunicat al companiei.

CNAB a precizat că pistele, platformele şi căile de rulare ale aeronavelor sunt deschise şi operaţionale.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri dimineaţă, atenţionări cod galben de polei pentru 12 judeţe şi Capitală. De asemenea, Bucureştiul şi nouă judeţe din estul şi sudul ţării sunt, de miercuri până joi dimineaţă, sub avertizare cod galben de ninsori şi viscol.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.