Şapte angajaţi ai Direcţiei de Sănătate Publică Prahova au fost diagnosticaţi cu noul coronavirus, patru dintre ei desfăşurându-şi activitatea la call center iar alţi doi fiind supervizori la acest departament. Activitatea de call center-ul DSP Prahova a fost redusă, urmând a fi reorganizată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Depistarea focarului de COVID-19 la DSP Prahova a fost anunţată duminică după amiază de către Prefectura din acest judeţ, după ce şapte angajaşi ai DSP Prahova dintr-un efectiv de 31 au fost confirmate cu noul coronavirus.

„Conform raportării DSP, primul caz a fost la o asistentă detaşată de la Administraţia Serviciilor Sosial Comunitare (ASSC) Ploieşti. După aflarea rezultatului, s-a făcut dezinfecţia spaţiului de lucru, s-a întocmit o listă de contacţi şi au fost testaţi 14 dintre ei. Dintre aceştia, şase au avut rezultate pozitive, patru fiind la personalul detaşat de la ASSC Ploieşti şi care avea activitate la call-center, iar celelalte două persoane  sunt din rândul personalului DSP şi aveau activităţi de instruire şi supraveghere în departamentul amintit” precizează o informare dată publicităţii de autorităţile din judeţul Prahova.

Persoanele are au intrat în contact cu cei şapte angajaţi ai DSP Prahova au fost identificate şi izolate realizându-se dezinfecţia întregului spaţiu al DSP. În urma depistării focarului, activitatea de la call-center-ul DSP Prahova fost redusă şi, potrivit reprezentanţilor instituţiei, urmează să  fie reorganizată, fiind solicitate noi detaşări.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.