Personalul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu - medici şi asistente - urmează cursuri de resuscitare intra spitalicească pentru a putea interveni în situaţii de urgenţă. Peste 70 de persoane au urmat deja cursurile în acest an, după ce, în 2023, peste 360 de angajaţi au învăţat astfel de manevre.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Personalul medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu urmează în această perioadă o serie de cursuri de resuscitare intra spitalicească, susţinute de instructori acreditaţi din cadrul SCJUS. Este un program datorită căruia fiecare angajat al spitalului învaţă cum să reacţioneze într-o situaţie critică sau un stop cardio-respirator care poate surveni la un moment dat la un pacient sau chiar aparţinător”, anunţă, vineri, unitatea medicală.

Instituţia precizează că, în 2023, de aceste cursuri au beneficiat 368 de medici şi asistente, iar anul acesta, până în prezent, au participat 72 de angajaţi.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.