Premierul Marcel Ciolacu a semnat, miercuri, decizia de revocarea din funcţia de preşedinte al CNAS a lui Andrei Baciu, după demisia acestuia, şi numirea lui Cristian Georgică Celea. Acesta va ocupa funcţia interimar, până la numirea unui preşedinte. Celea, general SRI în rezervă şi fost şef al CNAS, a fost numit în Consiliul de Administraţiei al instituţiei în luna ianuarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Romică-Andrei Baciu se revocă, la cerere, din funcţia de membru al Consiliului de administraţie şi preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate”, este decizia publicată, miercuri seară, în Monitorul Oficial.

De asemenea, actul semnat de premierul Marcel Ciolacu prevede numirea unui interimar.

”Începând cu data prevăzută la alin. (1), domnul Cristian Georgică Celea, vicepreşedinte, exercită atribuţiile preşedintelui, cu rang de secretar de stat, al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate până la numirea conducătorului instituţiei, în condiţiile legii”, se mai arată în decizie.

Cristian Georgică Celea, general SRI în rezervă, a condus Casa Naţională de Asigurări de Sănătate în perioada 2003-2005. În luna ianuarie el a fost numit în Consiliul de Administraţie al CNAS

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.