Consiliul Judeţean Vrancea a recepţionat, joi, lucrările la secţiile ORL, Dermatologie şi Oftalmologie ale Spitalului Judeţean, care au fost reab ilitate şi modernizate, în cadrul unui pproiect în valoare de peste 22,6 milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi a avut loc recepţia la finalul lucrărilor de reabilitare şi modernizare din cadrul proiectului «Reabilitare energetică şi lucrări conexe Spitalul Judeţean de Urgenţă Sf. Pantelimon Focşani, Secţia Psihiatrie şi Boli infecţioase şi Secţia Dermatologie, O.R.L., Oftalmologie», derulat de Consiliul Judeţean Vrancea şi finanţat din fonduri europene. Obiectivul general al proiectului a vizat creşterea eficienţei energetice a celor două corpuri de clădire din Str. Comisia Centrală nr. 15B”, a transmis, joi, Consiliul Judeţean Vrancea.

Sursa citată a precizat că au fost realizate lucrări de termoizolare, modernizare a instalaţiei de preparare şi distribuire a agentului termic şi a apei menajere, instalarea sistemelor de climatizare, modernizarea instalaţiei de iluminat, inclusiv utilizarea de surse regenerabile pentru asigurarea necesarului de energie, precum şi reparaţii ale tencuielilor degradate/fisurate ale faţadei, lucrări de refacere a finisajelor interioare, lucrări de reparare a trotuarelor degradate şi lucrări pentru adaptarea infrastructurii pentru persoanele cu dizabilităţi. Cele două clădiri au fost dotate cu lifturi, iar curtea este amenajată şi cuprinde locuri de parcare.

Valoarea totală a lucrărilor s-a ridicat la 22.660.152 lei, din care valoarea contractului de finanţare din fonduri europene prin Programul Operaţional Regional 2014-2020 este de 12.104.509 lei (pentru reabilitare energetică), diferenţa fiind asigurată din bugetul judeţului, pentru modernizare şi pentru a îndeplini standardele normative de calitate din domeniul de sănătate.  

 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.