Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică (DNSC) anunţă, marţi, că Bitdefender a oferit gratuit protecţie avansată instituţiilor sanitare publice din România, indiferent dacă sunt cabinete medicale, clinic sau spitale. Oferta este valabilă pentru 12 luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Compania românească de securitate Bitdefender a contactat Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică (DNSC) pentru a oferi gratuit soluţii de securitate pentru a ajuta sistemul sanitar şi buna desfăşurare a actului medical în contextul recentului atac cu ransomware care a afectat activitatea din zeci de spitale din România”, anunţă, marţi, DNSC, într-un comunicat de presă.

Instituţia precizează că Bitdefender va oferi acces gratuit la soluţii de securitate informatică destinate mediului de business tuturor instituţiilor sanitare publice din România, ca parte a unui demers de a le întări rezilienţa în faţa recentelor atacuri informatice.

”Ca răspuns la atacurile ce vizează sistemul de sănătate şi nivelul ridicat de risc, Bitdefender oferă gratuit serviciile MDR Foundations însoţite de produsul GravityZone Enterprise pentru instituţiile sanitare publice din România până la 12 luni. Împreună, tehnologiile GravityZone şi serviciile MDR Foundations de consultanţă, monitorizare, investigare şi gestionare a ameninţărilor oferite de experţi Bitdefender, asigură detecţia promptă a breşelor de securitate cibernetică şi oferă protecţie de cel mai înalt nivel împotriva potenţialelor atacuri care ar viza sistemul de sănătate din România”, a mai transmis DNSC.

Solicitarea de servicii poate fi făcută direct de pe site-ul Bitdefender

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.