O avarie a instalalaţiei de curent electric în locaţia din strada Tudor Vladimirescu a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a dus, luni, la întreruperea furnizării energiei electrice. În aceste condiţii, Unitatea de Primiri Urgenţe, Secţia ATI şi Blocul Operator sunt alimentate de un generator.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În urma unei avarii apărute la instalaţia electrică, în locaţia din strada Tudor Vladimirescu a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a fost întreruptă temporar alimentarea cu energie electrică”, au transmis, luni, oficialii Spitalului Judeţean de Urgebnţă Târgu-Jiu.

Potrivit acestora, pe perioada întreruperii curentului electric, Unitatea de Primiri Urgenţe, Secţia ATI şi Blocul Operator sunt  alimentate cu energie electrică prin generatorul electric.

În prezent, în locaţia din strada Tudor Vladimirescu se se află echipele de intervenţie pentru remedierea avariei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.