Salvamontiştii din întreaga ţară au intervenit, în ultimele 24 d ore, pentru salvarea a 29 de persoane, cinci fiind predate echipajelor medicale, iar una elicopterului SMURD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 21 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor”, anunţă, duminică dimineaţă, Salvamont România.  

Cele mai multe apeluri, respectiv trei, au vizat salvamontiştii din Suceava.  

În cazul celor 21 de intervenţii au fost salvate 29 persoane, dintre acestea 5 au fost predate la Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital şi 1 persoana a fost predata la elicopterul SMURD pentru transport aerian la spital. 

”S-au mai primit 48 apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre traseele turistice din zona montană”, au mai precizat salvamontiştii.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.