O ploaie torenţială, care a durat aproximativ o jumătate de oră, s-a abătut, luni, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei. La Sinaia a fost nevoie de intervenţia pompierilor, după ce o stradă a fost inundată, iar apa s-a acumulat şi în zona Gării.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pompierii prahoveni au intervenit, luni, pentru evacuarea apei din staţiunea Sinaia, unde o porţiune din strada Mihail Kogălniceanu a fost inundată în urma unei ruperi de nori. A fost vorba despre o ploaie torenţială care a durat aproximativ o jumătate de oră.

City manager-ul oraşului Sinaia, Marian Panait, a declarat pentru News.ro că în urma ploii s-au produs scurgeri de pe versanţi.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În urmă cu puţin timp, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru evacuarea apei de pe carosabil şi în zona Gării din oraşul Sinaia.

Potrivit IPJ Prahova, pe DN 1 (E60), pe sectorul de drum cuprins între km 123+300 şi 123+400 s-a format o acumulare de apă pe tot spaţiul părţii carosabile şi pe acostamentul neconsolidat, ceea ce a dus la îngreunarea traficului rutier în zonă.

Acolo se află poliţiştii care acţionează pentru fluidizarea traficului rutier şi pentru preîntâmpinarea unor evenimente rutiere.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.