Autorităţile anunţă că, în urma măsurilor impuse la nivel naţional pentru prevenirea şi combaterea pandemiei de COVID-19, programul telecabinei care urcă la Cetatea Deva va fi restricţionat începând cu data de 28 martie. Acesta va funcţiona între orele 8:00 şi 18:00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat de presă, de sâmbătă, al Primăriei municipiului Deva, telecabina care facilitează accesul pe Cetatea Deva va fncţiona, începând de duminică, 28 martie 2021,  după un nou program.
 
”Din cauza măsurilor instituite la nivel naţional pentru prevenirea şi combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2 şi conform Hotărârii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara nr. 48/26.03.2021 privind noile măsuri stabilite în contextul pandemiei de COVID-19, Telecabina de la Cetatea Deva va funcţiona între orele 8:00 şi 18:00. Ultima urcare cu Telecabina va fi la ora 17:30, iar ultima coborâre la ora 17:50”, se arată în comunicat.
 
Turiştii care doresc să viziteze Cetatea Deva la pas o vor putea face zilnic, după acelaşi program restricţionat, între orele 8:00-18:00.
 
Totodată, la călătoria cu telecabina precum şi în spaţiul public deschis, pasagerii sunt rugaţi să respecte toate regulile şi măsurile instituite la nivel naţional pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID – 19.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.