Şeful Biroului ataşaţi de interne, de la Ambasada Italiei la Bucureşti, Paolo Cestra, a declarat, vineri, că bicicletele recuperate de poliţiştii români au, pe lângă valoarea economică importantă, şi o valoare afectivă. Bicicletele sunt cele cu care echipa Italiei a câştigat medalia de aur la Beijing şi campionatele mondiale din Franţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aceste biciclete au o valoare economică foarte mare, dar au mai mult valoare afectivă. Sunt bicicletele cu care campionii echipei Italiei au câştigat medalia de aur de la Beijing şi campionatele mondiale din Franţa", a declarat şeful Biroului ataşaţi de interne, de la Ambasada Italiei la Bucureşti, Paolo Cestra.  

Reprezentanţii BCCO Vrancea au explicat cum cei patru au reuşit să fure cele 22 de biciclete aparţinând lotului naţional de ciclism al Italiei. 

"Informaţiile noastre ne arătau că sunt biciclete foarte scumpe care aparţineau echipei de ciclism care participase în Franţa la o competiţie şi ieşise campioană mondială la ciclism viteză folosind aceste biciclete. La întoarcerea spre ţară, echipa s-a oprit să se odihnească, moment în care, persoane iniţial necunoscute, le-au furat, le-au adus în România şi au încercat aici să le comercializeze. Am reuşit să-i prindem în flagrant când încercau să vândă o parte din biciclete. Erau preţuri modice, 1.500 de euro. Am recuperat 22 de biciclete", a declarat reprezentantul BCCO Vrancea. 

Acesta a explicat că se aşteaptă din Italia informaţii dacă au fost mai mult de 22 de biciclete sustrase iar ancheta continuă.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.