Referendumul privind alipirea comunei Ţinteşti la municipiul Buzău organizat duminică a înregistrat o prezenţă slabă la vot, iar la închiderea urnelor primarul Buzăului Constantin Toma şi-a exprimat coonvingerea că un vot pozitiv ar fi dat o şansă mult mai mare unui Buzău de top, în România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Prezenţa la urne a fost 10.68% în municipiul Buzău şi 43,03 % la Ţinteşti.
 
Imediat după închiderea urnelor, primarul Constantin Toma, iniţiatorul proiectului a transmis într un mesaj pe Facebook ca respectă decizia buzoienilor, însă este de părere că unirea celor două localităţi ar fi dat o şansă mai mare Buzăului.
"Respect decizia dumneavoastră de a nu uni municipiul Buzău cu comuna Ţinteşti!  Dar, indiferent de acest rezultat, cred cu tărie că un vot pozitiv ar fi dat o şansă mult mai mare unui Buzău de top, în România.  Începând de mâine, împreună cu echipa mea, vom munci, ca şi până acum, să vă îmbunătăţim viaţa de zi cu zi şi să identificăm  şi să derulăm cât mai multe proiecte ce pot schimba în bine viitorul oraşului nostru.  Ca primar, nu cred că este suficient să fiu doar un bun gospodar, ci să am inspiraţia, viziunea şi energia pentru a asigura un viitor cât mai bun Buzăului.  Mulţumesc din tot sufletul buzoienilor ce şi-au sacrificat timpul lor pentru a veni la vot, crezând, ca şi mine, în acest proiect!  Dar, în continuare, ţin să vă asigur că voi rămâne acelaşi primar al tuturor buzoienilor, motivat să schimb lucrurile în bine", a transmis Toma.
Conform legii, referendumul este valabil dacă la acesta participă cel puţin 30% din numărul persoanelor înscrise în listele electorale permanente.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.