Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) prelungeşte, joi, programul de circulaţie al liniilor din zona Arenei Naţionale pentru defluirea spectatorilor care participă la meciul dintre FCSB şi FC Viktoria Plzen. Partida va începe la ora 22.05.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ca urmare a desfăşurării pe Stadionul ”Arena Naţionalǎ” a partidei de fotbal dintre FCSB şi FC Viktoria Plzen, RATB prelungeşte, joi, programul de circulaţie pe liniile din zona stadionului.

Astfel, mijloacele de transport din liniile 1, 14, 40, 46, 56, 85, 86, 90, 104 şi 655 vor avea programul prelungit până la defluirea spectatorilor.

De asemenea, participanţii la meciul de fotbal vor avea la dispoziţie şi autobuzele
din liniile de noapte.

FCSB şi Viktoria Plzen se vor întâlni joi, de la ora 22.05, pe Arena Naţională, în prima etapă a Grupei G a Ligii Europa.

FCSB se reîntâlneşte cu Viktoria Plzen, după ce a eliminat-o în turul al treilea al preliminariilor Ligii Campionilor, după 2-2 la Bucureşti şi 4-1, în deplasare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.