Ministerul Educaţiei Naţionale a anunţat că rata de reuşită este de 85% la sesiunea specială e examenului naţional de Bacalaureat, organizată pentru absolvenţii de liceu aflaţi în pregătire sau în etapele de selecţie pentru loturile pentru olimpiadele internaţionale pe discipline, cât şi la diverse competiţii sportive europene sau mondiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform situaţiei centralizate, din totalul celor 147 de candidaţi care au susţinut sesiunea specială a examenului naţional de Bacalaureat din acest an, 125 de elevi au promovat, rezultând o rată de reuşită de 85,03%, se arată într-un comunicat de presă transmis de MEN.

Pe tranşe de medii, situaţia arată astfel: 39 de medii între 9 şi 9.99, 33 între 8 şi 8.99, 32 între 7 şi 7.99, respectiv 20 între 6 şi 6.99.

La această sesiune, un singur candidat a promovat cu media 10.

Potrivit MEN, sesiunea specială se organizează pentru absolvenţii de liceu aflaţi în pregătire sau în etapele de selecţie pentru alcătuirea loturilor care vor reprezenta România atât la olimpiadele internaţionale pe discipline, cât şi la diverse competiţii sportive europene sau mondiale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.