Ministrul Muncii, Raluca Turcan, anunţă că de la 1 februarie părinţii vor primi alocaţiile copiilor majorate cu 20 de procente. În privinţa celei de-a doua majorări a alocaţiilor, care ar trebui să se producă în vara acestui an, ministrul afirmă că "vom vedea în Parlament dacă se menţine şi a doua tranşă de 20 la sută".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Alocaţiile vor intra de la 1 februarie, adică de săptămâna viitoare, majorate cu 20 la sută. Pentru calendarul de majorare a alocaţiilor avem o lege în Parlament şi vom vedea în Parlament dacă se menţine şi a doua tranşă de 20 la sută", a afirmat Turcan, miercuri seară, la TVR.
 
Ministrul Muncii a adăugat că nu este aprobat încă bugetul, iar când acesta va fi gata va putea face precizări cu privire la a doua majorare a alocaţiilor copiilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.