Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a afirmat, joi, că, în cazul în care va veni vreo alertă din partea Centrului European de Control al Bolilor în legătură cu gripa tomatelor din India, România va lua aceleaşi măsuri cu celelalte state din Uniunea Europeană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Alexandru Rafila a fost întrebat, joi, într-o conferinţă de presă, despre un nou virus apărut în India, gripa tomatelor, şi ce măsuri ar putea fi luate. 
 
“Nu cred că este vorba despre o alertă din Europa. Cred că este vorba despre o alertă din Asia şi deocamdată aşteptăm…. Este în India, India e în Asia. În mod evident pe măsură ce Centrul European de Control al Bolilor ne va furniza informaţii suplimentare legat de modul în care o posibilă infecţie poate să afecteze Uniunea Europeană, vom lua şi noi aceleaşi măsuri similare cu celelalte state membre ale Uniunii. Deocamdată, nu avem o astfel de informare”, a explicat Alexandru Rafila.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.