Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, anunţă că sunt discuţii privind exceptarea unor categorii profesionale de la completarea certificatului de localizare a pasagerilor care intră în ţară - PLF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Da, există discuţii legat de PLF, încât anumite categorii care vor fi exceptate de la acest lucru, mă refer la cei care lucrează în zona de transporturi care traversează frecvent frontiera de stat şi s-a găsit o soluţie împreună cu Ministerul Administraţiei şi Internelor pentru această categorie”, a declarat Alexandru Rafila, vineri, la Vălenii de Munte, în judeţul Prahova, răspunzând unei întrebări în cadrul unei conferinţe de presă.
 
El a explicat că pentru unele categorii profesionale vor exista discuţii cu Ministerul Justiţiei pentru a se stabili dacă pot fi luate decizii privind sancţiunile deja aplicate pentru necompletarea PLF.
 
"Avem o discuţie şi cu Ministerul Justiţiei, să vedem dacă găsim pentru aceste categorii o soluţie legată de sancţiunile care au fost impuse în perioada anterioară”, a adăugat Rafila.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.