Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, afirmă că informaţiile preliminare pe care le-a primit cu privire la cauzele decesului copilului de trei ani internat la Spitalul de Pediatrie din Braşov arată că nu gripa este cauza morţii micuţului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
(ŞTIRE CORECTATĂ - Iniţial, în ştire era menţionat, dintr-o eroare, Spitalul ”Sfântul Constantin”)
 
„Din informaţiile preliminare pe care le avem noi nu este vorba de un deces datorat gripei, dar o să avem confirmarea probabil la începutul săptămânii viitoare”, a afirmat Alexandru Rafila sâmbătă seară, la B1 Tv. 
Ministrul a precizat că în urma examenului medico-legal se va şti cu siguranţă care a fost cauza decesului copilului de nici trei ani survenit săptămâna aceasta la unitatea sanitară din Braşov. 
Copilul a fost internat cu probleme pulmonare grave, iar după trei zile de spitalizare, dintre care două la terapie intensivă, a decedat.
Oficiali ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au declarat, sâmbătă, pentru News.ro că în urma decesului copilului la nivelul Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Braşov a fost deschis un dosar în cadrul căruia sunt cercetate împrejurările în care a survenit moartea. Deocamdată, dosarul vizează fapta, nu persoane.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.