RADET anunţă că a finalizat lucrarea de înlocuire a aproximativ 600 de metri liniari de conductă Dn 400 în strada Câmpia Libertăţii din Sectorul 3 al Capitalei. În prezent are loc racordarea tronsonului înlocuit, iar în zilele următoare vor fi executate manevrele de punere în funcţiune şi lucrările de aducere a carosabilului la starea iniţială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis de RADET, societatea continuă lucrările de înlocuire a unor porţiuni de conducte în Sectorul 1 în zona Aviaţiei - Pipera - Nicolae Caramfil, în Zona Dorobanţi – Iancu de Hunedoara şi Domenii – Ion Mihalache.

În Sectorul 3 se lucrează pe Strada Danubiu, în Sectorul 4 în Zona Unirii – Strada Radu Vodă precum şi în zona Reşiţa – Berceni – Turnul Măgurele.

În perioada următoare vor începe lucrări în Sectorul 3, zona Sălăjan – Nicolae
Grigorescu pe strada Ştefan Constantin.

”Reamintim că aceste intervenţii fac parte atât din planul regiei autonome de
reabilitare a conductelor, cât şi din acordurile – cadru pentru lucrările de primă
urgenţă ce au în vedere schimbarea a 27 kilometri de reţea în decurs de doi ani. O noutate este faptul că, după o perioadă de nouă ani, RADET Bucureşti execută lucrări cu societăţi comerciale”, a transmis, luni, RADET. 

Lucrările se vor desfăşura pe toată perioada sezonului de încălzire, fără a fi însă
afectată furnizarea agentului termic către clienţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.