RADET anunţă că, din cauza unei avarii la ELCEN-CTE Grozăveşti, nu poate furniza către locuitorii din sectoarele 1 şi 5 apă caldă şi căldură la parametrii contractuali, termenul de remediere fiind de 24 - 48 de ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 ”RADET  anunţă că, urmare a unei avarii la  ELCEN-CTE Grozăveşti, entitate în subordinea Ministerului Economiei şi a  livrării agentului termic sub  parametrii solicitaţi de către RADET, în  subordinea PMB, suntem în imposibilitatea de a furniza  către consumatorii din sectoarele 1 şi 5 apa caldă de consum şi căldură la parametrici contractuali. În momentul de faţă facem toate manevrele necesare în sistem pentru ca aria de alimentarea a CET – Grozăveşti să fie preluată de celelalte CET-uri de pe raza Municipiului Bucureşti, în limita posibilităţilor tehnice proiectate, astfel încât disconfortul resimţit de clienţii RADET să fie cât mai redus. Odată cu furnizarea sub parametri din acest CET suntem obligaţi să asigurăm agentul termic din DOAR trei CET-uri pentru tot Bucureştiul. Termenul estimat de remediere a avariei dat de ELCEN Bucureşti este de  24– 48 ore”, anunţă regia.
 
Reprezentanţii RADET reamintesc că sistemul de termoficare a fost proiectat iniţial cu şase CET-uri mari, însă CET Titan şi CET Pipera au fost închise, acum mulţi ani de zile, de aici pornind şi dificultăţile în furnizarea agentului  termic în sectoarele 2 şi 3 ale Capitalei.
”Din cauza acestei avarii suntem nevoiţi să furnizăm agent termic primit de la trei CET-uri mari, şi nu din cele şase iniţiale, în condiţiile în  care numărul consumatorilor a rămas relativ acelaşi”, anunţă RADET.
De asemenea, precizează că RADET  Bucureşti administrează doar reţeaua de termoficare,  practic transportul, furnizarea şi distribuţia agentului termic, CET-urile mari, producătoare de agent termic, fiind în administrarea ELCEN Bucureşti, în subordinea ministerului de resort. 
  
  
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.