RADET Bucureşti anunţă că joi vor fi făcute probe hidraulice la CTE SUD, iar timp de câteva ore temperatura apei calde ar putea fi mai scăzută în locuinţele din sectoarele 2 şi 3. Aceeaşi problemă vor avea şi locuitorii sectoarelor 1,5 şi 6 pentru că CTE Vest intră joi în revizie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

RADET a anunţat că joi, în intervalul orar 10.00-15.00, vor fi făcute probe hidraulice în incinta CTE SUD, în urma cărora temperatura apei calde de consum livrată consumatorilor arondaţi sectoarelor 2 şi 3 ar putea fi mai scăzută.

Tot joi, în intervalul orar 10.00-14.00, vor fi făcute  manevre de oprire a CTE VEST, care urmează să intre în revizie planificată. Consumatorii arondaţi acestei centrale vor fi preluaţi de către CTE Grozăveşti. Este posibil ca în acest interval de timp să fie înregistrate valori mai scăzute ale temperaturii apei calde furnizate bucureştenilor din sectoarele 1, 5 şi 6.

RADET spune că acţiunea este necesară pentru pregătirea centralelor de termoficare pentru noul sezon de încălzire.

RADET Bucureşti se află în insolvenţă din octombrie 2016, ceea ce implică un plan de reorganizare a instituţiei şi de soluţionare a problemelor întregului sistem de termoficare.

RADET furnizează energie termică pentru aproximativ 565.000 de apartamente din Capitală, precum şi pentru aproximativ 5.400 de instituţii, obiective sociale şi agenţi economici.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.